Saml dine data når som helst og hvor som helst!

3.896 DKK

Dataopsamler til RTR-500 serie loggere med 3G Mobiltelefon netværksfunktion

Varenummer (SKU): 56-RTR-500MBS-A Kategori:
 

Beskrivelse

 • Den RTR-500MBS-en kan kombineres med en hvilken som helst af vores RTR-500 serie dataloggere. Og op til 20 dataloggere kan registreres med henblik på samtidig anvendelse. Brug vores software “RTR-500MBS for Windows” for at gøre mobil kommunikationsindstillinger.

  Fordi det bruger mobilt netværk at overføre data, alt du skal gøre er at fastgøre en strømkilde og være mobile for at sende data til en FTP server, en registreret e-mailadresse.

  Efter en advarsel, kan anmeldelsen sendes automatisk via e-mail eller SMS og/eller ved at tilslutte en buzzer eller lampen til kontakt output, kan du indstille en alarm på stedet. Den kan også bruges sammen med vores gratis T&D WebStorage Service gør det nemt at overvåge data, se diagrammer og kontroller advarsler fra en hvilken som helst PC eller mobilenhed webbrowseren.

  Den RTR-500 serien giver dig mulighed for at mikse og matche en række trådløse radiokommunikation loggere med forskellige udredning med henblik på at opfylde dine behov.

  Den RTR-500MBS-en er en dataopsamler udstyret med 3G-netværk. Den indsamler data fra nærliggende dataloggere via trådløs radiokommunikation og derefter automatisk sender det via 3G mobiltelefon netværk til sættet, FTP-server eller e-mail adresse.

  Det er perfekt til situationer, hvor du ikke har PC eller internet til rådighed, f.eks. under transport, i drivhus eller på byggepladser. Så længe du kan levere strøm, kan du indsamle og overføre data uden bekymringer og stress.

  Specifications

  Inter-aggregat
  Meddelelse
  Optisk, kortrækkende trådløse
  Dataoverførsel 3G KOMMUNIKATION
  Enhed – PC USB

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Saml dine data når som helst og hvor som helst!”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.