Nem Dataindsamling, Let Graph Display, pc er ikke nødvendig

3.916 kr.

RTR-500 serien af håndholdte Dataopsamler til On-site Collection

Varenummer (SKU): 56-RTR-500DC Kategori:
 

Beskrivelse

 • Den RTR-500DC kan kombineres med en hvilken som helst af vores RTR-500 serie dataloggere. Da RTR-500DC er håndholdt, den kan nemt tages med overalt giver en stor fleksibilitet. Data fra loggeren(r) efter eget valg kan afhentes efter behov når som helst. Du kan kontrollere data på stedet i LCD og gem til collector’s interne hukommelse.

  Senere blev data lagret i RTR-500DC nemt kan overføres ved at tilslutte en PC med et USB-kabel og bruge vores “RTR-500DC til Windows” software.

  Den RTR-500 serien giver dig mulighed for at mikse og matche en række trådløse radiokommunikation loggere med forskellige udredning med henblik på at opfylde dine behov.

  Den RTR-500DC er en batteridrevet håndholdt dataopsamler. Den kan benyttes i dette felt for at foretage indstillinger, overvåge aflæsninger og advarsler, indsamle og kontrollere data uden brug af en PC. Da det er en bærbar håndholdt opkøber, er perfekt til steder såsom museer og drivhuse, hvor personalet laver runder for at indsamle data. Det er også muligt at vælge specifikke loggere til enhver tid på at indsamle data fra temperatur; fantastisk til håndtering af varer i transport.

  Specifications

  Inter-aggregat
  Meddelelse
  Serielt stik, optisk, kortrækkende trådløse
  DataoverførselUSB
  Enhed – PCUSB, seriel

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Nem Dataindsamling, Let Graph Display, pc er ikke nødvendig”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *