Trådløse Radio USB Base / Repeater

2.099 DKK

RTR-500 serien af trådløse basestation med direkte USB-forbindelse til PC’en, kan også bruges som en repeater

Varenummer (SKU): 56-RTR-500 Kategori:
 

Beskrivelse

 • Den RTR-500 kan kombineres med en hvilken som helst af vores RTR-500 serie dataloggere. Disse data collector er udformet som en base for konstant USB tilslutning til en PC. Brug vores software “RTR-500 for Windows” for at overvåge de aktuelle aflæsninger, som modtages fra dataloggerne. Da data kan downloades og gemmes direkte på din PC, RTR-500 er perfekt til lukkede miljøer, hvor der ikke findes et netværk eller via internettet er forbudt.

  Selvfølgelig forbinder din PC til et netværk giver dig mulighed for automatisk at sende data til en FTP-server eller e-mail adresse, samt sende advarsel rapport e-mails. Den kan også bruges sammen med vores gratis T&D WebStorage Service gør det nemt at overvåge data, se diagrammer og kontroller advarsler fra en hvilken som helst PC eller mobilenhed webbrowseren.

  Den RTR-500 serien giver dig mulighed for at mikse og matche en række trådløse radiokommunikation loggere med forskellige udredning med henblik på at opfylde dine behov.

  Det er en rtr-500 USB data collector, som kan tilsluttes direkte til en pc for dataoverførsel og administration via vores Windows software. Den kan også fungere som en repeater for at udvide den trådløse radiokommunikation mellem loggere og basestationer i RTR-500 serien.

  Specifications

  Inter-aggregat
  Meddelelse
  Optisk, kortrækkende trådløse
  DataoverførselUSB
  Enhed – PCUSB, seriel

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Trådløse Radio USB Base / Repeater”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.