Overføre og håndtere data via trådløst LAN

3.270 DKK

Netværks Basestation til RTR-500 serie loggere med mulighed for trådløst netværk

Varenummer (SKU): 56-RTR-500AW Kategori:
 

Beskrivelse

 • Den RTR-500AW kan kombineres med en hvilken som helst af vores RTR-500 serie dataloggere. Og op til 100 loggere kan registreres med henblik på samtidig anvendelse.

  Brug vores software “RTR-500W til Windows” til kommunikation med loggere og foretage netværksindstillinger. Efter at have etableret en trådløs LAN-forbindelse, alt sker automatisk i henhold til dine indstillinger. Data sendes automatisk til den angivne FTP server eller e-mail adresse, advarsel anmeldelse mails bliver sendt.

  Den kan også bruges sammen med vores gratis T&D WebStorage Service gør det nemt at overvåge data, se diagrammer og kontroller advarsler fra en hvilken som helst PC eller mobilenhed webbrowseren.

  Den RTR-500 serien giver dig mulighed for at mikse og matche en række trådløse radiokommunikation loggere med forskellige udredning med henblik på at opfylde dine behov.

  Den RTR-500AW er en trådløs internet forbindelse dataopsamler. Den indsamler data fra nærliggende dataloggere via trådløs radiokommunikation og automatisk sender data via et trådløst LAN til T&D’s gratis cloud-tjeneste eller din FTP server, blandt andre. Faktisk er overvågning, dataoverførsel og advarsel anmeldelse kan ske automatisk.

  Den er perfekt i situationer, hvor en person er ikke altid til stede, såsom lagerfaciliteter, serverrum og automatiserede fabrikker. Så længe der er en trådløs internet, RTR-500AW vil gøre arbejdet for dig.

  Specifications

  Inter-aggregat
  Meddelelse
  Optisk, kortrækkende trådløse
  Dataoverførsel Trådløst LAN
  Enhed – PC USB

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Overføre og håndtere data via trådløst LAN”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.