Overføre og håndtere data via et kabelbaseret LAN

4.362 kr.

Netværks Basestation til RTR-500 serie loggere med kablede LAN-funktionalitet

Varenummer (SKU): 56-RTR-500NW Kategori:
 

Beskrivelse

 • Den RTR-500NW kan kombineres med en hvilken som helst af vores RTR-500 serie dataloggere. Og op til 100 loggere kan registreres med henblik på samtidig anvendelse.

  Brug vores software “RTR-500W til Windows” til kommunikation med loggere og foretage netværksindstillinger. Efter at have etableret en kablet LAN-forbindelse, alt sker automatisk i henhold til dine indstillinger. Data sendes automatisk til den angivne FTP server eller e-mail adresse, advarsel anmeldelse mails bliver sendt.

  Den kan også bruges sammen med vores gratis T&D WebStorage Service gør det nemt at overvåge data, se diagrammer og kontroller advarsler fra en hvilken som helst PC eller mobilenhed webbrowseren.

  Den RTR-500 serien giver dig mulighed for at mikse og matche en række trådløse radiokommunikation loggere med forskellige udredning med henblik på at opfylde dine behov.

  Den RTR-500NW er en kablet LAN-forbindelse dataopsamler. Den indsamler data fra nærliggende dataloggere via trådløs radiokommunikation og automatisk sender data via et kabelbaseret LAN til T&D’s gratis cloud-tjeneste eller din FTP server, blandt andre. Faktisk er overvågning, dataoverførsel og advarsel anmeldelse kan ske automatisk.

  Den er perfekt i situationer, hvor en person er ikke altid til stede, såsom lagerfaciliteter, serverrum og automatiserede fabrikker. Så længe der er en kabelbaseret LAN, RTR-500NW vil gøre arbejdet for dig.

  Specifications

  Inter-aggregat
  Meddelelse
  Optisk, kortrækkende trådløse
  DataoverførselWired LAN
  Enhed – PCUSB

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Overføre og håndtere data via et kabelbaseret LAN”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *